Здравейте! Бих желал да Ви подам сигнал относно спешното взимане на

...
</TD
>Здравейте! Бих желал да Ви подам сигнал относно спешното взимане на
Коментари Харесай

Предупреждение: Живущите в Орхидея и съседните комплекси всеки ден правят забранен ляв завой, за да отидат към Пловдив. Белята виси на косъм!

" Здравейте! Бих желал да Ви подам сигнал по отношение на незабавното взимане на ограничения за създаване на пешеходна пътека или светофар ". Така четец на Plovdiv24.bg стартира сигнала си до нашата медия. И прецизира за какво:

" Става въпрос за бул. " Пещерско шосе ", където, както знаете, неотдавна веригата Lidl отвори своя нов магазин. Като живущ в региона всекидневно съм очевидец на предпоставки за ПТП или по-лошото - да бъде блъснат човек. Този бул. е доста претрупан, изключително в час пик и колите се движат много бързо ". 

Пешеходците бързат да преминат сред колите, като от време на време взимат много рискови решения, а прекосяването може да отнеме даже 5-10 минути в очакване.

Цялата обстановка е неуместна, имайки поради, че този магазин отвори порти, с цел да обслужва ползите на точно тези хиляди хора в отсрещните на булеварда жилищни комплекси!

С отварянето на магазина трябваше да бъде помислено и за това, че всички клиенти са от другата страна на булеварда. Нуждата от светофар е огромна и за всички жители на жилищните комплекси със личен автомобил. 

Живущите в комплекс “Орхидея " и прилежащите комплекси всеки ден вършат неразрешен ляв завой, с цел да отидат в посока града. Няма построено решение, с цел да съблюдават закона, би трябвало съвсем да излязат от града и да търсят място да извърнат посоката на придвижване, с цел да тръгнат в вярната посока. 

Този сигнал е предизвестие и неглижирането му би могло да докара до покруса или загуба на човешки живот. При възможен неотдавнашен случай ще бъде употребен като доказателство, че общината е била предизвестена и препратен към всички пловдивски медии, защото е имало късмет това да бъде избегнато… ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР